Home » Bestemming Nederland » Eropuit in Nederland begint bij ANWB: geniet dit najaar van de leukste uitjes en wandel- en fietsroutes
Sponsored

Het najaar is bij uitstek het seizoen om er lekker op uit te gaan in eigen land. Om te genieten van de prachtige natuur en de kleuren van de herfst, maar ook om leuke uitjes te bezoeken. Duik bij regen een museum in, bezoek op een stralende herfstdag een dierentuin of pretpark of boek een theatervoorstelling of rondvaart.

Bij de ANWB vind je alle tips en inspiratie voor een ontspannen of actief dagje uit. Met z’n tweeën, het hele gezin of de kleinkinderen. Bovendien ontvang je als ANWB-lid vaak korting op ticketprijzen  en extra voordelen in de herfst- en kerstvakantie!

Wil je liever de natuur in? Dan vind je bij ANWB honderden kant en klare wandel- en fietsroutes in heel Nederland. Je kunt zelfs je eigen wandel- of fietsroute maken in een van de handige knooppuntenplanners. En maak je onderweg een stop bij een ANWB Gastvrijpunt, dan krijg je als ANWB lid je tweede kopje koffie gratis.

Al het aanbod vind je terug in de handige, gratis ANWB Eropuit app. Ook te gebruiken als je geen ANWB-lid bent, maar bijvoorbeeld wel graag wandelt of fietst. Scroll door het aanbod en bestel eenvoudig je tickets met voordeel.

Country and Christmas Fair

Van 22 t/m 27 november kom je op de 24ste editie van de Country & Christmas Fair helemaal in de kerstsfeer. Tickets met tot 8,50 euro korting via anwb.nl/nl-ccf

Tickets met tot 8,50 euro korting via anwb.nl/nl-ccf

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Beleef 100 jaar luchtvaartgeschiedenis met meer dan 100 vliegtoestellen waar je even kunt ervaren hoe het is om piloot te zijn! Tickets met tot 15 euro korting via anwb.nl/nl-aviodrome

Tickets met tot 15 euro korting via anwb.nl/nl-aviodrome


Wandelroute: Water en herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen (Vogelenzang, 15,5 km) 

Dwaal gerust van de paden af en geniet van de ‘tamme’ damherten.


Fietsroute: De verborgen schatten van drie waterlinies (Abcoude, 61,5 km)

Fiets langs De Oude- en Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam en bewonder imposante forten en prachtige natuur.


Nationaal Militair Museum

Ervaar het heden, verleden en de toekomst van de Nederlandse krijgsmacht. Tickets met 10% korting via anwb.nl/nl-nmm

Tickets met 10% korting via anwb.nl/nl-nmm

Next article