Skip to main content
Home » De BBQ-gids » Onze campagnepartners
Onze campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne De BBQ-Gids was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

WBQA 

WBQA is een internationale barbecue organisatie die wereldwijd actief is en waarbij culinair barbecuegenot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat (Fire, Food, Friendship and Fun). WBQA-NL is de Nederlandse divisie welke in 2014 is opgericht en zetelt in Son en Breugel. Een groot nationaal BBQ-spektakel met het Nederlands Kampioenschap culinair BBQ-en staat ieder jaar garant voor Top Culinaire Barbecue Evenement.

ProVeg Nederland 

ProVeg is een internationale non-profit organisatie die werkt aan een transformatie van het wereldvoedselsysteem, door dierlijke producten te vervangen door plantaardige en cellulaire alternatieven. In samenwerking met bedrijven en instellingen, overheden en het publiek versnelt ProVeg de transitie naar een voedselsysteem dat gezond is en duurzaam voor iedereen. De missie is de wereldwijde consumptie van dierlijke producten te halveren tegen het jaar 2040. Wil je zelf de minderen met vlees? Ga de uitdaging aan met de Veggie Challenge: het online coachingsprogramma van ProVeg. We helpen je graag op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. 

Next article