Skip to main content
Home » Goedemorgen » Kies voor iets lekkers én goeds: de veelzijdigheid van Optimel
Sponsored

Bewust genieten in de ochtend, met de lunch of tussendoor? De Optimel-producten zijn veelzijdig, vol van smaak, 0% vet én hebben geen toevoegde suikers. Zo kies je voor iets lekkers en iets goeds en blijf je lekker in balans. Dat is zorgeloos genieten!

Gezonde voeding: we weten allemaal hoe belangrijk dat is. Maar wat wordt daar nu eigenlijk onder verstaan? Voldoende basisvoedingsmiddelen zijn essentieel. Oftewel groente, fruit, noten, peulvruchten, vis, brood, vlees, vis en oliën en zuivel. Ieder product bevat een aantal voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen en samen leveren Deze producten alle voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft.  Niet voor niks adviseert het Voedingscentrum om elke dag producten uit alle vakken van deze ‘Schijf van Vijf’ te eten. Qua zuivel wordt aanbevolen om elke dag twee tot drie porties melk of melkproducten oen een portie kaas te nemen.

De kracht van proteïne en calcium

Het klinkt allemaal zo simpel, maar het is niet altijd zo makkelijk, en soms schiet goed voor jezelf zorgen erbij in. Met de producten van Optimel kies je niet alleen voor iets lekkers, maar ook voor iets goeds. Zo zijn alle Optimel-producten van nature rijk aan proteïne (ook wel eiwit genoemd). Proteïne is een bouwstof en draagt bijvoorbeeld bij aan het in stand houden en de groei van spieren.

Zelf aan de slag?

Bewust in de ochtend genieten, dat kan op meerdere manieren. Moet je snel de deur uit? Dan is een schaaltje kwark met fruit en granola of muesli natuurlijk altijd goed, maar soms heb je zin én tijd in wat anders. Wat te denken van een smaakvolle fluffy lemon cheesecake pancakes met crunch . Smaakvol en voedzaam in een handomdraai, zonder dat je hier lang voor in de keuken hoeft te staan. En dat alles met slechts een handjevol ingrediënten!

Eindeloos veel variatie

Toe aan nog meer ontbijt of lunch-inspiratie? Of op zoek een lekkere én verantwoorde tussendoortjes? Kijk dan op Optimel.nl. Hier vind je onder meer de recepten voor deze overheerlijke ontbijttrifle , mini-yoghurttaartjes of cherry overnight oats. En ken je de Verwenmoment yoghurt al, in de smaken aardbei-perzik of lemon-cheesecake? Lekker als toetje. Wat je ook kiest, met Optimel start of eindig je de dag lekker en verantwoord. Win-win!

Meer informatie

Vind alle lekkere Optimel-recepten op Optimel.nl.

Next article