Home » Goedemorgen » Onze campagnepartners 
Goedemorgen

Onze campagnepartners 

 De campagne ‘Goedemorgen’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten. 

Hersenstichting  

Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een hersenbloeding, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet het leven van de patiënt en haar naasten volledig op z’n kop. Fysiek, mentaal en sociaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Al meer dan 30 jaar leggen we verbanden tussen verschillende soorten hersenaandoeningen. Want als je iets leert over de ene aandoening, kan dat ook van betekenis zijn voor een andere. Zo vinden we steeds meer oplossingen om de hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij. Kijk voor meer informatie op informatie: www.hersenstichting.nl.  

Apneuvereniging 

De ApneuVereniging is een patiëntenvereniging die  op 24 oktober 1990 werd opgericht onder de naam Nederlandse Vereniging Slaap Apneu Patiënten (NVSAP). Ons belangrijkste doel is in het kort: het bevorderen van een tijdige diagnose en adequate behandeling voor iedereen met slaapapneu. En vervolgens de juiste zorg na de diagnose. Er zijn vermoedelijk een paar honderdduizend mensen in Nederland die de diagnose apneu hebben en behandeld worden. Maar ook een paar honderdduizend  mensen die ook apneu hebben maar dat nog niet weten. Er is dus nog heel veel werk aan de winkel voor ons.  Kijk voor meer informatie op informatie: https://apneuvereniging.nl/  

Next article