Skip to main content
Home » Goedemorgen » Verras met bloemen door de brievenbus 
Sponsored

Het krijgen van een bos bloemen heeft een onmiddellijke impact op je geluksgevoel. Het verrassingseffect van bloemen door de brievenbus is ook nog eens extra groot: zo’n mooie bos, in zo’n klein pakketje! Maar een boeketje per post, hoe werkt dat? We nemen je mee in de wereld van de brievenbus bloemen.

Lente op de deurmat

Je ruikt het, je voelt het en je ziet het. De lente hangt in de lucht. De perfecte tijd om iemand eens in het zonnetje te zetten of bijvoorbeeld een leuke paasverrassing te sturen. Extra handig: de ontvanger hoeft niet thuis te zijn, want de bloemen komen per post. 

Sshhhh de bloemen slapen

Door onze speciale verpakking vallen de bloemen in slaap tijdens de reis. Zo krijgen ze precies genoeg zuurstof om vers te blijven, maar te weinig om te groeien. De ontvanger kan de bloemen wakker maken en kan gaan genieten van het boeket! 

Persoonlijke touch

Maak het cadeau persoonlijk door er een leuke wenskaart bij te doen. Onze kaarten zijn gemaakt van ons eigen bloemenafval en dus helemaal eco-friendly. 

Meer informatie

Iemand feliciteren, bedanken of verrassen? Ga naar bloompost.nl en gebruik de code TELEGRAAF en krijg het wenskaartje t.w.v. 1,99 GRATIS bij besteding vanaf 12,99.
* Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes

Ken jij de Tuinkneusjesbox al?

De lente is begonnen! Heb jij al voorjaarskriebels en zin om de tuin in te gaan? Nu het langzaam weer wat warmer wordt is het heerlijk om wat meer tijd in je tuin door te brengen. Dit is hét moment om je buitenruimte gezellig te maken met planten! Zin in een leuk project? De Tuinkneusjesbox van Plantje.nl is ideaal. De box bestaat uit 8 plantjes, van potmaat 12-14, die een schoonheidsfoutje hebben of gewoon te lang in de schappen hebben gestaan. Je weet dus niet welke plantjes je zal ontvangen, wat het een leuke verrassing om uit te pakken maakt. Je kunt plantjes die net wat meer liefde nodig hebben een mooi thuis bieden!

Meer informatie

Ontdek snel hoe je jouw tuin kan opvrolijken met de plantjes van Plantje.nl! Gebruik de actiecode TELEGRAAF2024 en krijg een GRATIS pot bij aankoop van de
Tuinkneusjesbox.
* Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes

Next article