Home » Gouden Jaren » Bezoek Gigaset op de 50plus beurs en ontdek de smartphone GS5 senior
Sponsored

Iedereen gaat het op een gegeven moment merken: zicht gaat achteruit, vingers bewegen minder flexibel en gehoorproblemen nemen toe. Toch wilt u blijven communiceren met uw vrienden, familie en geliefden. Gigaset heeft een speciale smartphone ontwikkeld die veilig en eenvoudig in gebruik is, zodat uw sociale contacten onverminderd blijven en de gevreesde eenzaamheid voorkomen wordt. Naast een groot telefoonscherm, de magnetische laadkabel (die zeer eenvoudig ingeplugd wordt) en een lange batterij-accuduur leest u in dit artikel nog vier redenen om voor de Gigaset smartphone GS5 Senior te kiezen.

1. Duidelijke menustructuur met ruimte voor favoriete apps

Vergeet het voortdurend heen en weer vegen, scrollen of aanraken van het scherm op zoek naar de juiste app. Op het individueel instelbare startscherm kunnen tot acht apps worden geplaatst als grote, duidelijke en gerangschikte pictogrammen. Zo krijgt u na het ontgrendelen direct toegang tot de apps die u het meest gebruikt. Het contrastrijke menu met groot lettertype en duidelijke pictogrammen maakt de bediening van de Gigaset GS5 Senior enorm eenvoudig, wat het toestel ook voor de meest onervaren smartphonegebruiker zeer toegankelijk maakt.

2. Leg dierbare herinneringen op een haarscherpe en makkelijke manier vast

Of u nu geniet van een etentje met alle (klein)kinderen, een middagje bridgen met vrienden of wordt verrast door een prachtige bos bloemen – soms wilt u de herinneringen voor eeuwig bewaren. Zeker wanneer het geheugen er een beetje moeite mee krijgt, is een smartphone met haarscherpe camera een uitkomst. Met de GS5 Senior kunt u de foto’s en video’s (gemaakt met de 48 megapixel camera) behalve maken en opslaan ook makkelijk delen met uw geliefden, en zelfs videobellen (met de 8 megapixel camera) om mooie momenten live te delen of gewoon gezellig bij te kletsen. 

3. Een groot toetsenbord om eenvoudig te typen 

Mobiel zijn – dat betekent dat u altijd en overal kunt communiceren met vrienden, familie of andere belangrijke contacten. En om mobiele communicatie zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u met de Gigaset GS5 Senior eenvoudig telefoonnummers en contacten invoeren en berichten typen: cijfers en letters worden namelijk extra groot weergegeven in de kiesmodus. Bovendien zorgt de alfabetische volgorde van de letters ervoor dat u sneller kunt typen en zodoende tijd bespaart bij het opstellen van berichten of het zoeken naar opgeslagen contactpersonen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een groot, regulier QWERTY toetsenbord toe te voegen. 

4. Ultieme veiligheid met SOS-berichten en alarmnummers

Naast de mogelijkheid om óveral te communiceren en te genieten van het contact met uw geliefden, geeft uw Gigaset GS5 Senior u vooral een veilig gevoel. Dit wordt gegarandeerd door verschillende noodoproepfuncties die u in een paar eenvoudige stappen kunt activeren. Kies bijvoorbeeld uit drie opties: 

1. Neem rechtstreeks en met één druk op de knop contact op met het automatisch opgeslagen alarmnummer 112.

2. Bel een van uw voorgeselecteerde individuele contactpersonen voor noodgevallen, bijvoorbeeld kinderen, mantelzorger of buren.

3. Activeer een nood-SMS, waarbij al uw opgeslagen noodcontacten een gestandaardiseerd SOS-bericht met een verwijzing naar uw huidige locatie ontvangen. In deze nood-SMS staat een screenshot van de locatie van Google Streetview en een link naar Google Maps zodat de ontvanger direct naar de locatie navigeert én deze kan doorgeven aan de hulpdiensten.

Naast de speciale functies is het een volwaardige smartphone

De Gigaset smartphone heeft naast de speciaal ontwikkelde seniorenfuncties ook specificaties die u van een moderne mobiele telefoon mag verwachten. Wat dacht u van de nieuwste Android-versie (het besturingssysteem) en Bluetooth zodat u de smartphone eenvoudig koppelt aan bijvoorbeeld uw gehoorapparaat? Dankzij “Made in Germany” – de excellente kwaliteit waarmee Gigaset smartphones maakt en herstelt in haar eigen Duitse fabriek – beschikt u naast het degelijke toestel ook over uitstekende servicevoorwaarden. Een smartphone met een lange levensduur die het leven makkelijker, gezelliger en veiliger maakt – zoals communicatie bedoeld is.

De Gigaset GS5 Senior is voor €299,- verkrijgbaar bij Expert

Inclusief:

  • Lederen hoesje
  • Screenprotector
  • € 20,- Expert cadeaukaart
  • Deelname winactie: kans op 

€ 1.000 reistegoed!

Next article