Home » Gouden Jaren » Onze campagnepartners
Gouden Jaren

Onze campagnepartners

De campagne “Gouden Jaren” was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

MantelzorgNL                                        

MantelzorgNL is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een naaste. MantelzorgNL biedt ondersteuning aan mantelzorgers en komt op voor de belangen van mantelzorgers in Den Haag en bij gemeenten. Daarnaast ondersteunt MantelzorgNLpro organisaties, zodat zij optimaal kunnen zorgen voor en samenwerken met mantelzorgers. De Mantelzorglijn is voor mantelzorgers en professionals op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op 030-760 60 55.

KBO-PCOB

KBO-PCOB maakt zich sterk voor een krachtige positie van senioren in de samenleving. Dat doen we zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau vanuit zes thema’s: wonen, welzijn en zorg, veiligheid, koopkracht, digitalisering en zingeving.KNMT

De KNMT staat voor het recht van iedere Nederlander op een goede mondgezondheid. Dat is meer dan het behouden van tanden en kiezen. Een gezonde mond is namelijk van invloed op je algehele gezondheid en op je persoonlijk welbevinden. Goede zorg voor de patiënt staat of valt met de omstandigheden en voorwaarden waaronder tandartsen en tandartsspecialisten hoogwaardige tandheelkundige zorg kunnen verlenen. Ook daar maken we ons sterk voor. Uiteraard in samenwerking met andere mondzorgprofessionals, eerstelijnszorgverleners en andere stakeholders.

HOorzaken.nl

Op HOorzaken.nl kunt u terecht voor brede informatie over tal van onderwerpen op het gebied van het gehoor, de werking ervan, gehoorproblemen zoals slechthorendheid en tinnitus, hoortests, hoortoestellen, cochleair implantaten, gehoorbeschermers en andere hoorhulpmiddelen. Soms is deze informatie prima geschikt voor patiënt en cliënt, soms gaat deze een dieper op de stof in en is deze meer geschikt voor de professional.

Next article