Skip to main content
Home » Gouden Jaren » Onze campagnepartners
Gouden Jaren

Onze campagnepartners

De campagne ‘Gouden Jaren’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

NVH

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is dé beroepsvereniging van en voor huidtherapeuten in Nederland. Wij zorgen voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en voor een goede positie van de huidtherapeut en huidtherapie in het algemeen. We behartigen de belangen van alle ruim 1500 aangesloten leden. Een huidtherapeut bij jou in de buurt is te vinden via onze zoeker op huidtherapie.nl. 

ANBO-PCOB

ANBO-PCOB is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Sinds de oprichting in 1900 behartigen we de belangen van ouderen. Tegenwoordig doen we dat op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO-PCOB biedt leden op deze onderwerpen informatie, advies en ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar door ons ontmoetingstrefpunt. En we werken nauw samen met de andere (ouderen) organisaties als dat nodig is. ANBO-PCOB is uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven. 

KBO-Brabant

KBO-Brabant is een zelfstandige vereniging van en voor iedereen vanaf 50 jaar. Met circa 120.000 leden zijn we een van de drie grootste landelijke seniorenverenigingen. Onze 270 lokale afdelingen zijn het hart van onze organisatie: dáár ontmoeten leden elkaar, doen ze samen aan ontspanning, sport, culturele, educatieve en zingevingsactiviteiten en kunnen ze terecht voor individuele hulp en ondersteuning. Onze Wmo- en Wlz-hulp is uniek in Nederland. Ook op het gebied van pensioenen, wonen, zorg en mobiliteit zijn we zéér actief. En dit alles is vooral mogelijk door de inzet van onze circa 10.000 vrijwilligers. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website kbo-brabant.nl en op onsmagazine.nl.

Next article