Skip to main content
Home » Kracht van Nederland » Onze campagnepartners
Kracht van Nederland

Onze campagnepartners

De campagne ‘Kracht van Nederland’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

ElaadNL

Kennis- en innovatiecentrum ElaadNL onderzoekt en test de mogelijkheden voor Smart Charging: elektrische voertuigen slim en duurzaam opladen. ElaadNL is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse Netbeheerders. Binnen ElaadNL testen en onderzoeken we manieren om het bestaande energienetwerk optimaal te benutten voor een snelgroeiend aantal elektrische voertuigen. Hierbij onderzoeken we innovatieve oplossingen, praktische toepassingen en maken we inschattingen over toekomstige ontwikkelingen. 


Fietsersbond

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op plekken waar dat nodig is. Dat doen we al meer dan veertig jaar, omdat we geloven dat fietsen overal goed voor is: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven. Bloemenbureau Holland 

Bloemenbureau Holland is de trotse promotor van bloemen en planten. Als onafhankelijke stichting maken we voor en samen met de sierteeltsector internationale spraakmakende campagnes, sprankelende content en verleidelijke activaties. Met als doel om niet alleen de consument te bereiken, maar ook te beraken en hen de schoonheid van bloemen en planten te laten ervaren.

Next article