Home » Reizen » Rebecca’s favoriete bestemmingen
Bestemmingen

Rebecca’s favoriete bestemmingen


Rebecca van MyTravelBoektje is na twee jaar reizen met een kleintje een expert geworden in weekendjes weg en vakanties met kids. Hieronder lees je meer over een aantal van haar favoriete bestemmingen!


ARUBA Toen onze dochter Yuki vijf maanden oud was gingen we naar Aruba en dat was ideaal. Must do: boek een stoel met een reiswiegje en een nachtvlucht. Dan ben je in no time en redelijk uitgerust op de plaats van bestemming.

Aruba is heel Amerikaans, dus overal is aan gedacht en jij en je kind komen er niets te kort. Het water is heerlijk warm, het zand zacht en er zit een hele grote Jumbo supermarkt dus je hoeft ook niet te slepen met melkpoeder en Pampers. Wat wij een heel fijn hotel vonden was The Boardwalk en het Renaissance hotel. Beide ideaal met kinderen zonder in te leveren op luxe. 

FORMENTERA Ook iets dichter bij huis zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden. Formentera is fantastisch met kleintjes. Heerlijk weer, mooie restaurants, geweldige hotels en de stranden zijn super kidsproof.

BALI Bali is tot nu toe de gaafste bestemming waar we ooit met haar zijn geweest. Het eiland is super kindvriendelijk, makkelijk te bereizen en er is veel te doen en te zien. Aanrader is het Katamama hotel in Seminyak, als je een paar dagen flink wil shoppen en bij alle trendy beachclubs en restaurants wil eten.

Ook Uluwatu is een echte aanrader met kids.

Neem daarna de boot naar Gili Air. Hier zijn Atoll Haven Villas en The Gili Air Sanctuary Villa’s echt perfect. Beide adresjes hebben een privé zwembad met een riant terras, vlakbij het strand, dichtbij leuke restaurantjes en met gratis fietsverhuur. Ideaal. Ook Uluwatu is een echte aanrader met kids, en dan met name het super de luxe en kindvriendelijke Karma Kandara hotel. Met een eigen lift naar het strand (dus nooit meer traplopen en slepen met strandspullen) en huisjes met een eigen zwembad.

Een plek in Bali die je zeker niet moet overslaan is Canggu. Het is een stuk rustiger dan Seminyak maar net zo hip en gezellig en je kunt hier waanzinnig shoppen. Hotels die ik hier aanraad zijn Tugu Bali en de B&B bij Puri Beji. Beide zitten in een heel ander deel van Canggu maar worden omringd door leuke restaurantjes, gezellige beachclubs en leuke bars. Ideaal, want je kunt overal naartoe lopen.

Wat dichter bij huis?

Boek een weekend in het gloednieuwe Safari Resort Beekse Bergen. Deze nieuwe villa’s zijn super de luxe en een echte safari beleving voor het hele gezin. Je kunt met een ranger op pad, Afrikaans braaien in het restaurant en er is een waanzinnige speeltuin.


Bekijk hier een aantal prachtige plaatjes van Rebecca op haar favoriete bestemmingen:

Next article