Skip to main content
Home » Samen Oud » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

Oud koppel op bankje aan de zee
Oud koppel op bankje aan de zee

Deze campagne was niet mogelijk geweest zonder onze partners. Hier lees je meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Federatie Algemene Seniorenverenigingen (FASv)

De FASv is een Federatie voor algemene lokale zelfstandige seniorenverenigingen. Binnen de Federatie staan de verenigingen centraal en zijn zelfstandig. Doel van de FASv is het ondersteunen en stimuleren van de aangesloten verenigingen; adviseren van overheden en organisaties; samenwerken op het terrein van ouderenbelangen en organiseren van ondersteunende en voorlichtende activiteiten.

De federatie realiseert collectiviteitcontracten met zorgverzekeraars; biedt concrete ondersteuning op gebied van belastingservice; verzorgt ledenadministratie voor verenigingen; organiseert ledenvoordeel en de landelijke belangenbehartiging van senioren. Meer info: www.fasv.nl


KBO-PCOB

KBO-PCOB is met een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar.

Onze belangenbehartiging richt zich op thema’s als zorg en wonen, veiligheid, digitalisering, koopkracht en zingeving. Daarnaast bieden we onze leden ontmoeting en ondersteuning. Meer informatie: www.kbo-pcob.nl


Mobile Healthcare-, Data Driven Healthcare- & OuderenzorgTECH congres

Het Mobile Healthcare Event is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digitale zorg en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded.

Bij voorinschrijving is het congres GRATIS toegankelijk voor bestuurders, directie, management en projectleiders van Cure-, Care- en GGZ-instellingen en voor eerstelijns- en tweedelijnszorg artsen. Nu al 700 aanmeldingen, vorig jaar met 1000+ zorgprofessionals uitverkocht!

Schrijf je nu GRATIS in en laat je inspireren door meer dan 90 sprekers! |Donderdag 7 november 2019 – jaarbeurs Utrecht

Klik hier voor programma en inschrijving.


Zorgthuisnl: de specialist in zorg thuis

Zorgthuisnl is dé specialist in het behartigen van de belangen van zorg die door aanbieders thuis wordt geboden, ongeacht waar iemand verblijft en ongeacht de complexiteit van zorg.

Ga voor meer informatie naar www.zorgthuisnl.nl


Klup

Klup is hét sociale platform voor de actieve en levenslustige 50-plussers. Dagelijks verbindt Klup via haar applicatie duizenden 50-plussers online met als doel offline af te spreken.

Met meer dan 130 activiteiten per week (door heel Nederland) ga je er op een laagdrempelige en leuke manier op uit en ontmoet je gelijkgestemden. Van cultuur en wandelen tot uitgaan en bijzondere stedentrips. Word nu onderdeel van de gezelligste 50+ community van Nederland en geniet met elkaar!

Ga voor meer informatie naar kluppen.nl.

Next article