Skip to main content
Home » Slim Wonen » Een kijkje achter de voordeur bij de mooiste Scandinavische interieurs
Sponsored

Binnenkijken in het huis van anderen is voor velen een favoriete bezigheid. Online interieurmerk By SIDDE geeft je een kijkje in de Scandinavische interieurs van haar trotse ambassadeurs. Laat je inspireren door woonkamers vol lichte tinten, natuurlijke materialen en minimalistische designs.

De Japandi Chique nieuwbouwwoning van @lookalinterior

Samen met haar man en twee dochters betrok Denise een aangename nieuwbouwwoning. Hoewel hun vorige woning een industriële sfeer had, besloten ze het dit keer anders aan te pakken. Het blanco canvas van de nieuwbouwwoning werd getransformeerd tot een chic Japandi-thuis.

Bank Nord XL By SIDDE in Beach Sandy

Het gevoel voor styling heeft Denise van huis uit meegekregen. Ze werd verliefd op de By SIDDE bank van haar broer en een goede vriendin. Op de website van By SIDDE begon de zoektocht, en daar vond ze bank Nord in XL-formaat. Een keuze waar Denise nog steeds blij mee is, want de bank zit heerlijk.

Lees het hele verhaal van Denise hier.

Het volledig gerenoveerde huis van @hightreestreet 

Na een intensieve verbouwing, waarbij Merel en haar vriend veel zelf hebben gedaan, wonen ze nu met plezier in hun huis in Lemelerveld. Het huis kreeg een volledige make-over, met als resultaat een moderne Scandinavische inrichting.

Bank Sommer By SIDDE in Oat Beige 

Voor in de nieuwe woonkamer zocht Merel naar een ruime lounge bank in een neutrale kleur, en haar keuze viel op bank Sommer. Later ontdekte ze dat Sommer al op het eerste moodboard voor het huis stond, in precies dezelfde kleur die nu in huis staat. Het was dus écht ‘meant to be’. 

Lees het hele verhaal van Merel hier.

Het serene Japandi-interieur van @living.bylau

De creatieve Phuong woont samen met haar dochter Yuna. De drukte van Rotterdam hebben ze ingeruild voor de rust van Drenthe. Het vrijstaande huis waar ze zijn ingetrokken heeft een neutraal, Japandi interieur gekregen.

Bank Odin By SIDDE in Crushed Silk

Een druk leven vraagt om rust in huis. De lichte tinten en minimalistische designs van de Japandi-woonstijl vormen een perfecte serene basis.

Om meer zitruimte in de woonkamer te creëren koos Phuong voor de luchtige hoekbank Odin. “De bank heeft mooie vormen, oogt stoer en door de hogere pootjes lijkt het alsnog luchtig in de kamer.”

Lees het hele verhaal van Phuong hier.

Online interieurmerk By SIDDE staat bekend om haar betaalbare Scandinavische design banken. De banken worden op bestelling gemaakt en binnen 9 werkdagen rechtstreeks vanuit de fabriek bij de klant thuisbezorgd. Binnen het concept is 30 dagen thuis proefzitten mogelijk, bevalt de bank toch niet? Dan haalt By SIDDE de bank op en krijgt men het geld teruggestort. Toch liever vooraf proefzitten? Bezoek dan de showroom in Leerdam, Heerenveen of Eerbeek.

Next article