Home » Slim Wonen » Onze campagnepartners
Campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne ‘Slim Wonen’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Milieu centraal 

Milieu Centraal is het kenniscentrum voor duurzaam leven, en geeft onafhankelijke en betrouwbare informatie. Milieu Central is de praktische gids voor consumenten voor iedere duurzame stap in het dagelijks leven: Hoe kan ik mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.  

Urgenda + thuisbaas 

Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren sneller duurzaam wil maken. Dat doen we aan de hand van onze visie 2030 met concrete actieplannen zoals het 54-puntenplan, Tussen kolen & Parijs en Samen Sneller Duurzaam, en concrete projecten zoals Meer Bomen Nu, 1001ha, Thuisbaas en meer.   

Thuisbaas is gestart als een project van duurzaamheidorganisatie Urgenda in 2012 en is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Thuisbaas wil een bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie. Wij doen dat door huizen betaalbaar en zonder aardgas te voorzien van warmte, warm water en een kookplaat en 100% duurzame energie. Thuisbaas wil iedereen helpen die zijn woning energieneutraal wil maken. Ieder huis krijgt een op maat gemaakte oplossing met verschillende duurzame technieken. 

Wonenonline.nl 

Wonenonline.nl is een online woonplatform opgericht in 2003. Van slaapkamer tot tuin en van keuken tot badkamer, alles komt voorbij op Wonenonline.nl. Waar het begon als hobby is de blog inmiddels uitgegroeid tot een waar platform vol tips, trends en services.Zo kun je gratis stijlgidsen ontvangen, is er een brochureservice en valt er regelmatig allemaal moois te winnen. Wonenonline.nl laat geen hoekje in huis met rust en post dagelijks nieuwe inspiratie en informatie artikelen. 

Next article