Skip to main content
Home » Smart Living » Onze campagnepartners
Smart Living

Onze campagnepartners

 De campagne ‘Smart Living’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten. 

Urgenda 

Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren sneller duurzaam wil maken. Dat doen we aan de hand van onze visie 2030 met concrete actieplannen zoals het 54-puntenplan, Tussen kolen & Parijs en Samen Sneller Duurzaam, en concrete projecten zoals Meer Bomen Nu, 1001ha, Thuisbaas en meer. 

Thuisbaas

Thuisbaas is gestart als een project van duurzaamheidorganisatie Urgenda in 2012 en is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Thuisbaas wil een bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie. Wij doen dat door huizen betaalbaar en zonder aardgas te voorzien van warmte, warm water en een kookplaat en 100% duurzame energie. Thuisbaas wil iedereen helpen die zijn woning energieneutraal wil maken. Ieder huis krijgt een op maat gemaakte oplossing met verschillende duurzame technieken. 

Vereniging Eigen Huis

Belangenorganisatie Vereniging Eigen Huis helpt haar 800.000 leden bij de aankoop, verkoop, verduurzaming en betaalbaarheid van hun woning of VvE. De vereniging komt op voor de positie van starters op de woningmarkt en mensen die een eigen huis bezitten. Samen staan we sterker.


Next article