Skip to main content
Home » Voorjaarsvreugde » Het voorjaar veroveren: ontdek de hotspots!
hotspots

Het voorjaar veroveren: ontdek de hotspots!

Kom samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Klimmen in het Klimbos is enerverend en leuk voor iedereen, jong en oud! Het is de plek om jezelf uit te dagen én de natuur op een unieke manier te ervaren. Klim jij op de klimwand, of ga je over obstakels heen, of zoef je over een lange zipline? Je kan ook kiezen voor de hoogste klimroutes tot maar liefst 23 meter hoogte! Alles is mogelijk! En voor de echte dare devils is er ook een bungee en een vrije val!  Veilig is het sowieso, het continue zekersysteem zorgt ervoor dat je van het begin tot het einde van de route vast zit aan de zekerkabel. Iedereen vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m mag al zelfstandig de juniorroutes (oranje) klimmen. Voor iedereen die langer is dan 1.40m zijn er ook andere routes (reguliere) beschikbaar. Kortom een geweldig dagje uit voor iedereen, jong én oud! Komen jullie klimmen in Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Lage Vuursche of Ruurlo? 

Met Batavia Stad de zomer in  

Op zoek naar een leuk dagje uit? Breng dit voorjaar eens een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad! Deze shopstad telt maar liefst 150 winkels van internationale merken en dus genoeg keuze om iedere kledingkast aan te vullen met de nieuwste trends voor als de zon weer gaat schijnen. Struin door de gezellige straten van Batavia Stad, waar je niet alleen de laatste modetrends vindt, maar ook onder andere sieraden en keukenwaar. Staat er een feestje gepland? Neem een kijkje bij merken als Sandro, Maje en Zadig & Voltaire. Voor een nieuwe sportoutfit kun je terecht bij winkels als Nike en Adidas, of vind het perfecte keukengerei bij Le Creuset of Villeroy & Boch. Allemaal met kortingen van 30 tot 70 procent. Zin in een kopje koffie of een hapje eten? Geen probleem, Batavia Stad telt diverse cafés en restaurants. Zo kun je voor koffie bijvoorbeeld terecht bij Starbucks en de Coffeecompany, en voor een lekkere lunch bij de Salsa Shop en de recent geopende Dunkin’ Donuts.

Maar Batavia Stad heeft nog meer te bieden. Zo staat van 5 tot 14 april Sneaker Week op de planning. Hier vind je de tofste customized sneakers, win je korting door deel te nemen aan activiteiten of leer meer over de geschiedenis van sneakers. Meer weten? Hou de website van Batavia Stad in de gaten voor de nieuwste updates. Batavia Stad is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het centre is iedere dag geopend én ook in het Paasweekend, op zaterdag t/m maandag tot 20.00uur. Je parkeert de auto voor 3,- per dag en er zijn laadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast bevinden musea en natuur zich ook nog eens in de directe omgeving. Alle ingrediënten voor het ideale dagje uit dus!

Aventoer, Fun in Burgum blijft je verbazen!

Het grootste Indoor en Outdoor Activiteiten Park Van Noord Nederland vindt je in Burgum, precies tussen Leeuwarden en Drachten. Ideaal voor je gezinsuitje of familiefeest. Het spectaculaire Outdoor klimpark heeft 3 verdiepingen. Het hoogste parcours zit op 15 meter en is loeizwaar. Ook gespierde twintigers of dertigers moeten alle reserves inzetten om het parcours foutloos te doen. Stel je voor: Op 15 meter hoogte aan je handen hangen en 10 meter via de apenbrug overbruggen zonder dat je voeten steun hebben. Voel de adrenaline door je lichaam gieren! Gelukt: stap dan in de 3/4 kilometerlange ZIP lijn: van start tot finish zit je, ja echt, 15 minuten in de ZIP lijn waarbij je ook over het dak van de gebouwen heen gaat. Slecht weer? Bij Aventoer geen probleem. Er zijn heel veel Indooractiviteiten. Wil je Led Bowlen of Glow in The Dark Midgetgolf spelen? Ga je gang! Te soft? Ga dan Lasergamen in de enorme Lasergamearena of bedwing de laserstralen van de Mission Possible. Jong en oud, iedereen kan bij Aventoer zijn eigen Avontuur beleven. Het grote voordeel bij Aventoer? Je betaald alleen de activiteit waar je gebruik van maakt!

Next article