Skip to main content
Home » Wonen » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

Onze campagne Wonen was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Wonen&Co de beurs

De woonbeurs keert op 12, 13, 14 en 15 maart terug met de beste trends, designs én merken voor knus woonplezier.

Na Echt en Spice it up staat 2020, wat Wonen&Co betreft, voor Feelgood: het spiksplinternieuwe beursthema. Wat dat betekent? Jezelf lekker voelen in je eigen optrekje. Dat fijne gevoel hebben we in 2020 zeker, want dan vieren wij onze verjaardag. Wonen&Co de beurs wordt 15 jaar!

Klikt hier voor tickets en info over het event.


Exclusive Spring Fair

De luxe voorjaarsbeurs Exclusive Spring Fair is hét ultieme evenement tijdens het paasweekend dat niemand wil missen! Kasteel Groeneveld in Baarn is 10 t/m 13 april omgetoverd naar een plek vol inspiratie.

De verschillende kasteelkamers zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. De statige tuin achter het kasteel staat volledig in het teken van stijlvolle buitenproducten en culinaire delicatessen. Proef, ontdek èn beleef het allemaal op Exclusive Spring Fair!

Tuinbranche Nederland

Logo Tuinbranche Nederland

Tuinbranche Nederland is de brancheorganisatie voor de gehele tuinketen. Het ledenbestand bestaat zowel uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren in tuinartikelen (leveranciers) als uit groen- en tuincentra en tuinretail waar de verkoop van tuinartikelen centraal staat (retail).

Hiermee is Tuinbranche Nederland de unieke vertegenwoordiger van de totale bedrijfskolom en spreekt zij namens een brede en sterke achterban.


INretail

INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Al 100 jaar helpen ze ondernemers vooruit. Namens 13.000 winkels knokt INretail voor een sterke winkeleconomie.

Door hun kennis van de markt is geen vraag hen te gek. Zo maakt de brancheorganisatie ondernemen makkelijker.


Next article