Home » Zomers Leven » Onze campagnepartners
Campangepartners

Onze campagnepartners

De campagne ‘Zomers Leven’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Stichting Melanoom 

Stichting Melanoom heeft als missie voorlichting en informatie bieden, belangen behartigen van (oog)melanoompatiënten en lotgenotencontact mogelijk maken. We worden bijgestaan door een Raad van Advies, dit zijn specialisten uit het werkveld. Zo zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen en vechten we samen  voor meer onderzoek. Wil jij ons hier ook bij helpen? Steun ons dan met een donatie via: www.stichtingmelanoom.nl 

Over Rover 

Reizigersvereniging Rover is dé stem van de reiziger in het openbaar vervoer. Wij weten wat er bij de reiziger speelt en kaarten dit aan bij vervoersbedrijven, overheden en via de media. Wij zetten ons in voor goed openbaar vervoer als aantrekkelijk alternatief voor auto en vliegtuig. Ons ideaalbeeld is een samenleving met comfortabel, betaalbaar, betrouwbaar en hoogfrequent openbaar vervoer waarmee mensen sneller en voordeliger op het werk zijn dan wanneer zij met de auto in de file staan. Zo houden wij onze samenleving in beweging en sparen we het milieu. Om te weten wat er bij de reiziger speelt, luisteren we naar klachten van reizigers en de ideeën van onze leden. Ook meepraten? 

Next article